Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

A kapcsolati problémák merevedési problémákat okozhatnak. Mítosz, vagy valóság?

A cikk szerzője: zerex.hu 21.11.2018 00:00 A kapcsolati problémák merevedési problémákat okozhatnak. Mítosz, vagy valóság?

A hosszú távú merevedési problémák hátrányosan befolyásolhatják a kapcsolatokat a partnerek között - a hálószobai problémák könnyen kihathatnak az élet más területeire is. De előfordulhat az ellenkezője is? Okozhat a feszültség merevedési zavarokat? Nézzük meg ezt a kényes problémát, és próbáljunk megoldást találni.

Milyen kapcsolat öli meg az erekciót?

A válasz erre a kérdésre különböző a férfiak esetében. A merevedési problémák leggyakoribb kiváltó okai a partnerek közötti vonzalom és a férfi magabiztosságának hiánya. Ennek nagyon sok oka lehet: unalom, elidegenedés, hűtlenség, kisebbrendűségi érzések, szégyen, kudarctól való félelem, megértés és szabadságérzet hiánya, a különböző szexuális beállítottság ...

A merevedési zavar mögött állhat a túlhajszoltságból eredő fáradtság, ami negatívan tükröződik az emberi kapcsolatokon is.

A nézeteltérések nemcsak a szexuális vágyat, hanem az ágyban lévő teljesítményt is érintik

Sok partner és házaspár is átmegy bonyolult válságokon egy nagyon egyszerű okból – a kommunikáció elhanyagolása miatt. Hirtelen a kapcsolatba félreértések, frusztráció és harag érzése lopódzik. Megnőnek a felróvások, és velük együtt a stressz. Stressz reakció hatására a kortizol nevű hormon szabadul fel a szervezetben. Ez káros hatással van a tesztoszteron termelődésre, és blokkolja az egészséges férfi libidót. Így merevedési problémák előfordulhatnak megoldatlan és befejezetlen veszekedések hatására is, amelyek hosszú távú nyomást gyakorolnak a férfira.

Forró kibékülés, mint hasznos, vagy haszontalan rituálé

Egyes párok hajlamosak a félreértéseket édes kibéküléssel megoldani - féktelen szex. Azonban ez a megoldás a legtöbb esetben nem ideális, mivel a probléma egy idő után újra megismétlődhet. Ebben az esetben sokkal bölcsebb megoldás felkeresni egy szakértőt, és a tanácsadásra meghívni egy szexuológust, vagy egy pszichoterapeutát.

Az erekció problémái természetes módon is megoldhatók

Az erekció javítására ajánljuk kipróbálni az L-arginin és Királydinnye kivonatát tartalmazó Zerex tablettákat, amelyek természetesen módon segítik a tesztoszteron termelődést. Ezeket az erekciós tablettákat jóváhagyta a közegészségügy is, nincs mellékhatásuk, és valóban működnek - amit az a tény is igazol, hogy 80%-ban elégedettek az ügyfelek. Olvasson el további történetek és élménybeszámolókat a felhasználóktól. Hol lehet megvásárolni? A Zerexet gyógyszerészetben ne keresse, rendelje meg könnyen és kényelmesen otthon a weboldalról.
 



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow