Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Testünk

A középkorú krízis eképpen hat az életére

A cikk szerzője: zerex.hu 14.12.2018 00:00 A középkorú krízis eképpen hat az életére

Sok férfinak van olyan időszaka az életében, amikor elkezdik újraértékelni az életüket. Úgy vélik, hogy még többet tudnának bizonyítani, még boldogabbak is lehetnének, és ehhez nagy változtatást kell tenniük. Késztetést éreznek arra, hogy a lehető leghamarabb ezt meg is tegyék. Így kezdődik a középkorú válság. Ha felismeri, hogy ezt az időszakot éli, segíthet a válság elkerülésében, és ésszerű döntéseket hozhat annak megakadályozásában. Ezek a döntések segíthetnek abban, hogy megmentse a kapcsolatát, a bankszámláját, a karrierjét és akár egy sok éves barátságot. Hogyan kell csinálni?

Mikor "támadhat" a középkorú válság?

A szokásos mérföldkövek, amikor elkezdjük újraértékelni saját életünket, és minden mást, ami abba belép, a következő nullás születésnapok - 40, 50. A férfiak gyakran úgy érzik, hogy ebben az időszakban szükséges felülvizsgálniuk múltbéli döntéseiket. Amikor belépnek az "új évtizedbe", olyan helyzetek merülhetnek fel, amikor azt érzik, hogy sürgető szükség van drasztikus változtatásokra.

Leggyakrabban ezekkel a változásokkal találkoznak a férfiak

Életük ezen szakaszában a férfiak átmehetnek a serdülőkorukhoz hasonló időszakon. Ez a következőképpen nyilvánulhat meg:

  • fokozott idegesség, nyugtalanság és hirtelen hangulatváltozások
  • a partnerségen kívüli kapcsolat megtalálása, vagy felfedezése
  • a család elhagyása
  • alkoholizmus
  • nagyobb érdeklődés a saját megjelenés iránt, a teljes átváltozás
  • izgalmak és kalandok utáni vágyakozás
  • az élet irányával kapcsolatos kérdésekkel való foglalkozás
  • visszatérés az oktatáshoz (főiskola, tanfolyamok)
  • gyermekkori és ifjúsági álmok teljesítése (hangszeren játszani, járművásárlás)

Az impulzív döntések azonban tönkre is tehetik, így ha hasonló gondolatok járnak a fejében, próbáljon meg objektív és nem elhamarkodott lenni.

Mi is történik a férfival és miért a válság idején?

A középkorú férfiak több mint fele (40, 50 éves) szembesül azzal a ténnyel, hogy különböző szemszögből kezdik el vizsgálni saját magukat. Egyes férfiak arra jönnek rá, hogy több álmuk elérhetetlen maradt, vagy úgy érzik, hogy van még mit bizonyítaniuk karrierjük, vagy az intim életük terén.

Problémák az ágyban?

Válság akkor is előfordulhat, amikor a test nem működik együtt. Zsírpárnák a has körül, stresszes munka, pénisz, ami nem úgy áll, ahogyan kellene (vagy egyáltalán nem áll). Általában a tesztoszteron-szint csökkenése áll a háttérben, ami az életkor növekedésével egyre csökken. Ez a jelenség, ami a férfi szervezetében játszódik le, az andropauzához kapcsolódik. Mindez természetesen befolyásolhatja a férfiak szexuális életét.

A megfelelő magabiztosságot, jó hangulatot és az ágybéli élményekre való felkészülést minden körülmények között el lehet érni néhány lépésben:

  1. törekedjenek arra, hogy a stresszt minimálisra korlátozzák. Ha lelki harmóniát szeretne, és ezáltal nyugodtságot, levendulát, útifüvet, vagy citromfüvet tartalmazó nyugtató teák is segíthetnek.
  2. elegendő alvás és pihenés
  3. kerülje a túlzott alkoholfogyasztást
  4. korlátozza a dohányzást
  5. létfontosságú vitaminok, aminosavak és ásványi anyagok bőséges biztosítása a szervezetnek

Ez visszahúzza a nyeregbe

A perui maca segít fenntartani a szexuális teljesítményt. A hagyományos dél-amerikai orvoslás sokoldalú felhasználást bizonyított. Hasonlóan a Királydinnyéhez, természetes afrodiziákumként használják. Segít normális szinten tartani a hormonháztartást. A cink hozzájárul a termékenységhez, a megfelelő szaporodási funkcióhoz és a normális tesztoszteron-szint fenntartásához. A kínai kúszómagnóliát évszázadok óta használják a hagyományos kínai, és japán gyógyászatban. Jó hatással van a szív- és érrendszerre, javítja a véráramlást, normalizálja a vérnyomást. A B2, B6, B12 vitaminokkal és a rézzel együtt megtalálja ezeket az összetevőket a szexuális kondíció hosszú távú fenntartása szolgált Zerex Ultragold tablettákban.
 



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow