Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Erekció

Babát szeretnének? Így segíthet a gyenge potencián

A cikk szerzője: zerex.hu 09.11.2018 00:00 Babát szeretnének? Így segíthet a gyenge potencián

A gyermeknemzésre tett erőfeszítés gyakran kimerítő a párok számára. Ha még mindig nem sikerült, annak számos oka lehet - a csökkent termékenység lehet az egészségügyi problémák, túl sok stressz, a rossz táplálkozás vagy alacsony hatékonyságot. Ha kizárta az egészségügyi okokat, keresse meg. Az esetek mintegy fele az oka annak, hogy a házaspár képtelen a gyermek férfi problémáját és káros hatásait felfogni. Hogyan javítja?

Kezdj gyakorolni

A gyenge teljesítmény szorosan kapcsolódik a test és az élet általános egészségéhez. Kezek a szívedben - van elég mozgásod? Ha nem, a szív- és érrendszer is szenved az erekciójától. Indítsa el a sportokat, és nézze meg, hogy ez pozitívan befolyásolja a nemi hajtóerőt és a potenciált. Legyen óvatos, ha kerékpározás közben használjon egy speciális ergonómikus ülést, amely nem gyakorol nagy nyomást a prosztatára.

Dobj el cigarettát

A merevedési zavarban szenvedő öt férfi közül négyen dohányzók tartoznak. Ez a szokás nemcsak csökkenti a libidót, és nem elégíti ki az erekciót, hanem súlyosbítja a spermium minőségét és csökkenti a spermiumok számát. A cigarettától való függés ezért veszélyezteti a termékenységet. Megszabadulni ettől a rossz szokásoktól - a nikotin rágógumik, foltok segíthetnek a megszüntetésnél, vagy szakmai segítséget kérhetnek.

Kerülje a kockázatos élelmiszereket

El kell zárnia az étrendet az étrendből, amely negatívan befolyásolja a férfi nemi hormon tesztoszteron termelését. Melyek? A pénzverde - bár a nyári hónapokban a menta limonádé vagy jég tea nagyban frissül, nem szabad túlzásba vinned. Anya kifejezett antiandrogén hatásokat és elnyomja a tesztoszteront. Az alkohol (igen, még a sört is) - nagyobb dózisokban blokkolja a tesztoszteront, és fordítva stimulálja a női nemi hormon ösztrogén termelését. Szója - a kedvenc húspótló anyagot vegetáriánusok és vegánok keressék, akik utódokat keresnek. Szója tartalmaz számos olyan tény, fitoösztrogének, amelyek úgy hatnak, mint az ösztrogének, a női és elnyomja a tesztoszteron (és vele együtt a libidó és a termékenység a férfiak).

Lassítsd le az életed tempóját

Ha továbbra is üldözi valakit, és az életed tele van stresszekkel, akkor is tükrözi a te hatalmadat. A stressz hormon kortizol gátolja a tesztoszteront, és ezáltal egészséges spermiumok képződését. Vigyázz tehát a pszichohigélyére, és ne felejtsd el pihenni. Válassz egy kellemes séta a természetben - vegyél egy partnert, és hűtsd le a fejedeket. Ugyanakkor erősíti a kapcsolatot.

TIPP

Próbáld ki a természetes afrodiziákumokat a hatásfok növelése érdekében. Javasoljuk, hogy rendszeresen használjon egy hiteles, szabadon hozzáférhető Zerex táplálékkiegészítést, amely elősegíti az egészséges spermium termelést és a szexuális alkalmasságot. A Zerex tabletta a természetes alapon gyorsan és megbízhatóan működik. Alkalmasak minden korosztály számára, és nem számítanak rájuk.
 



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow