Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Egyszerű útmutató a partner libidójának növelésére

A cikk szerzője: zerex.hu 16.01.2019 00:00 Egyszerű útmutató a partner libidójának növelésére

Már nem is emlékezik arra, hogy mikor szexelt legutóbb a partnerével? Vessen véget a felőle érkező állandó elutasításnak. Bár normális, hogy a nők libidója és annak erőssége állandóan változik, például a menstruációs ciklus jelenlegi fázisa, vagy a nő életkora alapján, az nem normális, ha minden nap vonakodik. Ha a partner szextől való vonakodása gyakran megismétlődik, és már egyáltalán nem szexelnek, akkor itt az ideje változtatni. Íme egy egyszerű útmutató a női libidó növeléséhez, noha elég gyakran vonakodik...

1. Űzze el az unalmat

Először is el kell űznie az unalmat a szexuális életéből. Ne feledje, hogy az unalmas szex nem hoz semmi újdonságot az ágyba és a közös intim életbe. Több, mint valószínű, hogy pár év múlva az Önök ágyát is az unalmasság és az egyhangúság fogja jellemezni. Valóban nehéz lesz új dolgokra gondolni, egy új szexpózra, amelyet még nem tesztelt. Az igazság azonban az, hogy a régóta fennálló kapcsolat és a közös intim élet ellenére nem kell ugyanahhoz ragaszkodniuk.

A közös intim életről elvégzett tanulmányok megállapították, hogy a szexuális egyhangúság több párra is vonatkozik, akik több mint hat hónapja élnek közös nemi életet. Felejtse el a klasszikus misszionáriust és csináljon valami kreatívabbat az ágyban. Próbáljon ki például igényesebb szexpózokat a Kámaszútrából (amelyek közül többet elhoztunk a magazinunkba is), vagy próbálja ki kedvenc szexpózát egy szokatlan helyen (egy szokatlan, vagy új hely is jó afrodiziákumként szolgálhat a női libidó növelésére).

Az is segíthet, ha közösen néznek meg egy erotikus filmet, vagy erotikus jelenetekhez alkalmas ruházatot, jelmezt vásárolnak, majd együtt kipróbálják (például tanár-diák, rendőr-tolvaj, vagy főnök-engedelmes asszisztens). A szexuális életben jelenlévő unalom elűzésére rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre. Válassza ki azt, amelyikről meg van győződve, hogy bejön a partnerénél és segíthet növelni szexuális étvágyát.

2. Dobja be az ételeket

Nem hiába mondják azt, hogy "a szerelemhez a gyomron keresztül vezet az út". Próbálja meg az összes szándékát, még a nemi jellegűeket is a megfelelő ételekhez kötni, még akkor is, ha már régóta együtt vannak, és partnere libidója csökken. Talán azt modja, hogy ez nem újdonság, de végülis mikor főzött utoljára a kedvesének? Sok tudós egyetért abban, hogy egy jól megválasztott étel hatékony afrodiziákumként szolgálhat.

Ebben az esetben jó, ha a tenger gyümölcseit, vagy élőlényeit választja (pl. homár, rák, osztriga). Ha úgy érzi, hogy otthon nem tudná elkészíteni ezeket az ételeket, nyugodtan hívja meg partnerét egy ismert étterembe, ahol a fent említett tengeri specialitásokat szolgálják fel. Ha ez mégsem az lenne, amit partnere szeret, érdemes meggyőzni őt, hogy próbálja ki, mert ezen tengeri „csodák“ hatásai révén hihetetlen erotikus izgalmak élvezetét tapasztalhatja meg Önnel.

És miért éppen a tengeri élőlények? Sok foszfort, és értékes nyomelemeket tartalmaznak, amely többek között tökéletesen nedvesítik a hüvely nyálkahártyáját. Fogyasztásuk többek között, növeli partnere szexuális étvágyát és nagyobb élvezet bitosít. Ha emellett még sárgarépát is fogyasztana, a béta karotin elősegíti a progeszteron termelődését, amely a magasabb libidóért felelős női hormon.

3. Szánjon magára időt

Elismerjük, hogy ez nagy problémát jelenthet még a tartós párkapcsolatban lévő partnerek számára is. Nem is lehet azon csodálkozni, hogy a munka, vagy más feladatok nyomása alatt a partnerrel való szex már csak másodlagos dolog lesz. Ráadásul nem is lehet azon csodálkozni, hogy a partner libidója a fagyponton van.

Változtasson a helyzeten, és találjon időt magára. Csakúgy, mint a kapcsolat kezdetén, amikor szinte minden szabad idejüket egymásnak szentelték. Nem lehet azon csodálkozni, hogy ez idővel megváltozik, mivel életkoruk előrehaladtával a nőkre egyre több feladat hárul, amelyeket előnyben részesítenek a partnerrel való szexszel szemben. Biztosan Önnek is van összehasonlítási alapja és véleménye arról, hogy fiatal korában a párja minden újat és izgalmasat kipróbált Önnel, de fokozatosan az életkor előrehaladtával és az egyre növekvő pózokkal fokozatosan megszűnt a szenvedély és az új dolgok után való vágyakozása. Ugyanakkor normális, hogy harminc után meg kell osztani az energiát a munka, a gyermekek, a háztartás és az egyéb feladatok és tevékenységek között. Gyakran nincs hely a szex számára. Zárja össze fogait, és változtasson ezen.

Döntsön úgy, hogy a következő napokban az anyjára, vagy az anyósára bízza gyermekeit, és vigye el párját valahová kirándulni, vagy nyaralni. Élvezze ezeket a szabadnapokat úgy, ahogy szeretné. A legjobb, ha az egész napot együtt töltik, akár az ágyban. Fontos, hogy olyan helyen legyenek együtt, amely nem emlékezteti Önöket az egyhangúságra az intim örömök közepette.

Tanács a végén

Mit kell hozzáadni a végén? Ne feledje, hogy mindig aktívnak kell lennie, és rendszeresen meg kell lepnie partnerét. Felejtse el az unalmat és az egyhangúságot nemcsak a kapcsolatban, hanem az ágyban is. Mi már adtunk tippeket a libidó növelésére, úgyhogy próbálja ki őket a saját bőrén a partnerével. Reméljük, hogy remek tapasztalataik lesznek, például a partner libidójának növelése terén.

 



a nőkről kapcsolatok libido
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow