Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Hogyan lehet tovább bírni a szexet

A cikk szerzője: zerex.hu 04.03.2019 00:00 Hogyan lehet tovább bírni a szexet

Keresi a módját, hogyan lehet hosszabb ideig bírni a szexet? Gyakran problémája van a korai magömléssel? Pár perccel a szeretkezés után a barátnője csalódott és Ön is? Kerülje a hasonló köröket és próbáljon meg harcolni ellene.

Hogyan lehet tovább bírni a szexet

Olvassa el tanácsainkat, hogyan növelheti az ágyban a teljesítményét, élvezze, szexeljen hosszabb ideig és tegye boldoggá partnerét, és saját magát is.

Megfelelő légzés

Meg kell tanulnia, hogyan kell megfelelően lélegezni . Mindenképpen fontos a szex szempontjából is, mert normális légzéssel növelheti az ágyban a teljesítményét. Azonban a férfiak túlnyomó többsége ezt nem teszi meg, gyakran már az előjáték közben kifulladnak, mert partnerük annyira izgatja őket. Ha azonban természetesen és lazán lélegezne, és nem engedné, hogy pár perc után felhevüljön, szexuális állóképessége nyugodtan megduplázódhatna. Más fizikai tevékenység végzése közben is gyakorolhat, amely közben szabályozhatja a légzését, majd a partnerével töltött gyengéd pillanatokban elmélyítheti tapasztalatait.

"Előtte" maszturbálás

Ez a technika nagyon régi és mindenki számára ismerős, de nem mindenki alkalmazza. Mindenképpen próbálja meg, ha komolyan gondolja, hogy meg szeretné hosszabbítani szexuális teljesítményét. Még ha másodszorra már nem is az „igazi“, akkor is mindenképpen megéri, és ne engedje, hogy lebeszéljék róla. Óriási nagy változásról nem lehet beszélni, de biztosan érezni fogja, és hosszabb ideig fog tartani a szex.

Második kör - mentési lehetőségek

Ha rád jön, hagyd, hogy nyugodt lefolyása legyen. Egyszerűen nem lehet elkerülni, és a tested nem akar engedelmeskedni. De mindenképpen készülj fel a második körre, amikor a szexuális állóképesség már sokkal hosszabb. Tégy egy rövid szünetet, majd folytasd, mert partnered biztosan vár rád. Ne légy zavarban, és ne fáradj el hirtelen, mert csak néhány perc volt. Ragadd meg az alkalmat, és győzd meg őt az állóképességedről. Fokozatosan az első kör is percről-percre hosszabbodni fog. A hosszabb szexelést csak gyakorolni kell.

Gondoskodj a partneredről is

A férfiak gyakran csak magukra gondolnak. Az ágyban azonban nem lehet arrogáns és önző, hiszen partnerére is gondolnia kell. Éppen ezért jó, ha egy ideig megáll, és másképp foglalkozik vele. Biztosan hasznára fog válni ez a kis szünet, és visszatérhet oda, ahol abbahagyta. Több ilyen szünetet is tarthat, de attól függ, hogy milyen helyzet áll fenn, amit érdemes felmérni.

Gondolj valami ... aszexuálisra

Természetesen az elme sok dologra hatással van, és ez ebben az esetben is így van. Ha hosszabb ideig szeretnél játékban maradni és bírni a szexet, gondolj olyanra, ami nem igazán izgat fel. Ez lehet egy olyan tárgy, vagy tevékenység, amelynek nincs semmi köze a szexhez. Próbáljátok ki és figyeljétek meg a különbséget. Nem kell azonban túlzásba vinni. Előfordulhat, hogy teljesen elmegy a kedve, és ez a legrosszabb dolog, ami történhet. Ezért találjon egy olyan tárgyat, amely csak egy pillanatra nyomja el az izgalmat, és egy idő után teljes bedobással a tevékenységére összpontosíthat.

Vannak más megoldások is a szexuális állóképesség meghosszabbítására

Jópár tanács és ajánlás van arra, hogyan lehet hosszabb ideig bírni a szexet. Létezik még több is, amelyek enyhe fájdalomhoz, vagy nyomáshoz kapcsolódnak. Ez biztosan nem az az út, amelyet járnia kell. Önön múlik azonban, hogy melyik szabályt fogja felhasználni. Ha közülük egyik sem segít, van egy mentőöv, méghozzá a Zerex Extralong tablettaEzek a tabletták akár 30 perccel is meghosszabbíthatják a közösülést.



korai magömlés ejakuláció
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow