Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Hol található a nők G-pontja?

A cikk szerzője: zerex.hu 28.03.2019 00:00 g-pont

Már hallott róla – a nők G-pontja. Valódi hely, vagy csak egy mítosz? Gondolja, hogy a nők keresik és tudják, hol van? Higgyék el, hogy ez a kérdés nemcsak magukat a nőket aggasztja, hanem a hálószobán kívül, évtizedek óta laboratóriumokban is keresik ezt a pontot. Ez az ellentmondásos téma sok kutatót és orvosot aggaszt, akik a női szexualitás egyik rejtélyét próbálják tanulmányozni.

Valójában ki jött rá a „G-pontra“?

1950-ben egy magazin megjelentetett egy Dr. Ernst Gräfenberg által írt cikket, amelyben "leírta" megállapításait. Míg a felfedezés idején nem figyeltek rá, az 1980-as években Beverly Whipple, aki jelenleg a Rutgers Egyetem ápolói professzora, az amerikai televízióban bejelentette, hogy egy bizonyos pont megnyomásával a hüvelyben a nő orgazmust ér el. Természetesen őrületet okozott.

Whipple és kutatói csoportja olyan helyet jelöltek meg, amelyről Dr. Gräfenberg (hamarosan a név lerövidült G-pontra) évekkel ezelőtt írt. Egy bizonyos idő alatt ujjaikkal megvizsgálták a páciensek hüvelyét, akik azt hitték, hogy vizelnek az orgazmus során. A keresés a hüvelyfal vizsgálatán alapul. Az ujj körözésével az egész hüvelyfal körül: 12 órától 3 óráig 6 óráig, és így tovább. A G-pontnak 11 és 1 óra között kellene lennie.

1982-ben megjelentette az első könyvét, A G-pont és az emberi szexualitás más felfedezései. Ennek köszönhetően sok televízió meghívta, hogy meséljen a világnak a G-pontról. (Forrás: news.com.au)

Valaki igen, valaki nem

Az 1980-as évek óta több száz kutató próbálta megerősíteni és megcáfolni is annak létezését. Valahol a női test csodájaként emlegetik, valahol mint "nőgyógyászati ​​UFO". De hogyan lehet megmagyarázni azt a tényt, hogy egyes nők szó szerint ejakulálnak néhány hely stimulálása után? Az érintett nők arról számolnak be, hogy az említett helyen lévő szövetek eltérnek a környezettől és izgatás hatására nagyon érzékenyek.

Élvezze a G-pont keresését, ne pedig zavarja

Ha partnerként próbálják megtalálni ezt a pontot, ne tegyék azt kötelezővé. Nem fontos, hogy ezt a pontot minden áron megtalálja, főleg ne frusztrálja, ha elsőre nem sikerül. Tekintse szórakozásnak, mint egy kincsvadászatot. Próbáljon ki +különböző technikákat, helyeket, ahol felfedezheti.

Különböző keresési pozíciók, további lehetőségek

Azok a nők, akik a G-pont jelenlétét tanúsítják testükben, különböző pozíciókat mutatnak be, amelyekkel szükséges ezt a pontot ingerelni. Mint máskor sem, a felfedezés során ne felejtse el az előjátékot. Az ok egyszerű.

Azok a nők, akik azt állítják, hogy rendelkeznek G-ponttal, azt mondják, hogy izgalom hatására megnövekszik, illetve megváltozik a struktúrája. Használja ki azt a pozíciót, ami során a partnere a hátán fekszik, és csípője fel van párnázva, vagy amikor egymással szemben ülnek. A lényeg az, hogy mindkettőjük számára egyformán kényelmes legyen.

Elmélkedés a végére

Míg számos tudományos kutatás elutasítja a G-pont létezését, sok nő nem ért egyet ezzel a következtetéssel. És akkor hogyan magyarázzák meg azt, ami a szexuális aktus során történik velük? Azáltal, hogy egy bizonyos helyet stimulálnak (nem a klitoriszt), rövid idő alatt eksztatikus állapotot érnek el? A modern tudományos tanulmányok szintén nem említik azt a helyet, ahonnan a nedves, néha még fröccsenő női orgazmus „származik“.

Úgy, ahogyan minden embernek mások az erogén zónái, a női hüvely különböző érzékeny helyeire gyakorolt ​​hatások is eltérő érzéseket okozhatnak. És ezen helyek ingerlésével összefüggő eksztázis biztosítja, hogy ezekről a helyekről állandóan beszéljenek. Mégis a szexualitás olyan öreg, mint maga az emberiség.



g pont orgazmus nedves orgazmus
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow