Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Mi áll a fiatalkori erekciós problémák hátterében?

A cikk szerzője: zerex.hu 16.11.2018 00:00 Mi áll a fiatalkori erekciós problémák hátterében?

Meglepő, hogy egyre több férfi panaszkodik az erekciós problémáira? Az egészségtelen életmód is okozhatja, amely befolyásolja a férfi nemi hormon szintjét. Hogyan lehet kikerülni ebből az ördögi körből? Míg az idősebb férfiaknál a tesztoszteron termelés csökkenése természetes és logikus, a fiatal férfiaknál ezt több tényező is kiválthatja.

Stressz és a szex hanyagolása

Azok a férfiak, akik idejük nagy részében karriert építenek, és emiatt elfelejtenek pihenni, gyakran túlhajtják magukat, fáradtak és stresszesek. A folyamatos nyomás növeli a stressz hormon, azaz a kortizol szintjét, ami megakadályozza a tesztoszteron termelést, és csökkenti a szexuális vágyat. A fáradt férfi nem tud ellazulni, erekciós problémák lépnek fel, amik gyakran összefüggenek a párkapcsolati problémákkal. Az ördögi körből a tempónk lassításával lehet kikerülni – próbálja ki a relaxációs légzéstechnikát, a meditációt, vagy sétáljon többet a természetben.

Depresszió és szorongásos zavar

Ezek a betegségek rendszerint a nem megfelelő mentálhigiéné eredményeként alakulnak ki, és a férfiaknál gyakran elnyomják a libidót és a szexuális teljesítményt. Az antidepresszánsok csoportjába tartozó kábítószerek sok esetben hasonló hatást fejtenek ki, és elnyomják a férfi szexualitását. Megoldás lehet a gondosan megválasztott pszichoterápia, és a gyógyszerek természetes táplálék-kiegészítőkkel való kombinálása, amelyek a tesztoszteron növelésére szolgálnak. Kiválasztásukat konzultálja a kezelőorvosával.

Egészségtelen étrend

Zsíros ételek, finomított cukor, túlzott alkohol, valamint koffeintartalmú italok fogyasztása növelik a fiatal szervezetben a civilizációs betegségek előfordulásának esélyét, és ezáltal veszélyeztetve van szexuális funkciójuk is. Egészséges ereket és az erekciót étrenddel lehet fenntartani, ami friss gyümölcsöket és zöldségeket, hüvelyeseket, teljes kiőrlésű kenyeret, dióféléket és magvakat (amely tartalmaz L-arginint, értékes aminosavakat, amelyek elősegítik a vérkeringést, és ezáltal az erekciót) tartalmaz.

Mozgás hiánya

Ha ülő munkája van, azt az erei, a hátgerince, az alkata és a pszichikája is elszenvedi. Megoldásként szolgálhat, ha kimegy a friss levegőre, vagy sportol. A nyár kedvez a kocogásnak, az úszásnak és a túrázásnak. Nem sportos alkat? Sportoljon a partnerével, és meglátja, hogy sokkal szórakoztatóbb lesz - és ráadásul erősíti a kapcsolatot is. Ha nem tudja megoldani az erekciós problémákat az életmód megváltoztatásával, keressen fel egy szakembert - egy szexuológust. Nem kell aggódnia.

TIPP:

A Zerex erekciós tablettáival is javíthatja szexuális alkalmasságát, amelyek alapját a Királydinnye gyógynövény képezi. A potencia növelő tabletták gyorsan kifejtik hatásukat, nem okoznak függőséget, és könnyen elérhetők az interneten.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow