Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Szabaduljon meg a „Gyorsvonat“ becenévtől. Tanulja meg elnyújtani a nemi együttlétet

09.10.2018 00:00 tanulja meg elnyújtani a nemi együttlétet

Vannak helyek, ahol tényleg nem éri meg gyorsnak lenni. Ezek közé tartozik például az Ön ágya – akár alvásról, akár szeretkezésről van szó, sok időre lesz szüksége. Ha szex közben túl gyorsan „a célba szokott érni“, olvassa el tippjeinket a nemi együttlét egyszerű meghosszabbítására. Az idő előtti ejakuláció oka a felgyülemlett stressz és fáradtság lehet, viszont a férfi tapasztalatlansága és a túlzott izgalom is okozhatja. Az idő előtti ejakuláció főleg a kapcsolat kezdetén gyakori probléma, amikor minden új és a szex tele van szenvedéllyel. 

3 garantált segédeszköz az együttlét meghosszabbítására

1. Szakirodalom

Sok könyv létezik a piacon arról, hogyan javíthatja és teheti változatossá és színessé az intim életét – például könyvek a tantrától, Kegel-gyakorlatokról, erotikus masszázsról és más technikákról, amelyek segítenek Önnek a szexuális állóképességének javításában. Ezen műfaj „klasszikusa“ után is nyúlhat – a Kámaszutrában számos új pozitúrát talál, melyekkel lehet kísérletezni.

2. Speciális óvszerek

Az ejakuláció késleltetésének ideális eszközei a durvább óvszerek, amelyeket kifejezetten az erre a célra terveztek. A partnere nem fogja érezni a különbséget, viszon az Ön pénisze kevésbé lesz érzékeny az érintésre és és ennek köszönhetően hosszabb szeretetkezést élhet át. Ne feledkezzen meg az elegendő síkosító használatáról – amennyiben védi Önt az óvszer, nyugodtan stimuláló géleket is használhat, melyekkel megörvendeztetheti partnerét. Viszont ha nem rajong az óvszerekért, léteznek további hatásos és kellemesebb módok a kielégülés késleltetésére – figyelmesen olvasson tovább.

3. Természetes afrodiziákumok

Fókuszáljon az afrodiziákumokra, amelyek növelik a libidót és egyúttal a szexuális állóképességét is támogatják. A nemi együttlét elnyújtására idelális gyógynövények: ginseng, máriatövis és királydinnye. Tea vagy koncentrált táplálékkiegészítő formájában juthat hozzájuk. A szexuális kitartásra javasoljuk a szabadon elérhető, L-argininnal és L-citrullinnal gazdagított Zerex Extralong tablettákat.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow