Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Tudja hogyan kell leleplezni a hűtlenséget? Legyen óvatos!

A cikk szerzője: zerex.hu 13.02.2019 00:00 hitetlenseg

A hűtlenség képes jelentősen megbélyegezni, sőt teljesen tönkretenni nem egy partneri-, vagy házastársi kapcsolatot. Lehet, hogy gyanítja, hogy párja félrelép. És talán különböző módszerekkel készül felfedni az igazságot. Ez jó ötlet?

Már biztosan hallott róluk - van néhány "garantált" jele a hűtlenségnek:

  • új frizura
  • új ruhadarabok a szekrényben, vagy új parfüm
  • a háztartás elhanyagolása
  • intenzív buzgalom a háztartásban (gyakori főzés, takarítás ...)
  • szex megtagadása
  • megszállottság a szexben, és új technikák próbálgatása ...

Számos forrásban olvashat arról, hogy a partner viselkedésében bekövetkezett jelentős változások, amelyeknek nem tulajdonított nagy jelentőséget, a hűtlenség jelei lehetnek. Ha ezek közül bármelyiket is észlelte otthonában, és azt kérdezi magától, hogyan lehet felfedni az igazságot, álljon meg egy pillanatra, és tegyen fel egy másik kérdést...

Teljesen megbízom a partneremben?

Ha a válasz "igen", akkor nincs oka arra, hogy hűtlenséggel gyanúsítsa meg partnerét, és átnézze a mobiltelefonját, vagy körbetelefonálja a barátnőit. Ha a válasz "nem", akkor valószínű, hogy olyan probléma merült fel a kapcsolatukban, amiről fél beszélni. Éppen most ajánlatos időt szakítani egy őszinte beszélgetésre. Közösen tegyék világossá mindkettőjük számára, hogy boldogok és elégedettek-e a kapcsolatban, és ha nem, mit tehetnek a helyzet javításának érdekében? Gyötri Önt, hogy nem töltenek el együtt elég időt? Vagy szexuális diszharmónia van a háttérben? Adjanak maguknak lehetőséget arra, hogy kifejezhessék az érzéseiket anélkül, hogy szemrehányást tennének, vagy belevágnának egymás szavába. Ha úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, keressen fel egy szexuológust, vagy pszichológust.

Tudjuk, hogyan jöhet rá, ha a nő megcsalja. Ezt is olvassák el: Hogyan jöhet rá, ha a párja megcsalja?

Mit veszíthet egy amatőr "nyomozó művelettel"?

Megpróbálta már valaha is kigooglezni azt, hogy milyen módszerek vannak a hűtlenség felfedésére? A mai modern korban, tele információs technológiával, sok van belőlük. Lehallgatással, a mobiltelefon-, vagy a póstafiók feltörésével, kémkedéssel, kamerák telepítésével, vagy paranoiás jegyzetekkel teljesen eltaszíthatja magától partnerét, és elveszítheti a sok év alatt felépített bizalmat. Ha nem csalja meg, akkor esélyes, hogy erre az lesz a reakció. Abban az esetben, ha a kapcsolatban nincs szabadsága, és mindig figyelnie kell, hogy mit csinál a másik, akkor Ön inkább egy orvvadász, mintsem szerető partner.

Mi a legjobb megelőzés a hűtlenséggel szemben?

Úgy előzheti meg legjobban a hűtlenséget, ha minden nap képes lesz szeretetteljes és ép kapcsolatot ápolni. Dolgozzon azon, hogy képes legyen az őszinte kommunikációra (beleértve a kellemetlen dolgokat is). Figyeljen oda szexuális életére - ha nem lopódzik bele az unalom és a rutin, nem kell félnie a hűtlenségtől. Az ágyjeleneteket színesebbé teheti szexuális játékok használatával, a tantrikus technikákkal, és táplálék-kiegészítőkkel, amelyek a libidó növelésére és a szexuális állóképesség javítására szolgálnak. Ahol akarat van, ott a harmonikus partnerségi kapcsolat kiépítése járható út.



hitetlenség hogyan lehet feltárni az igazságot
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow