Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Tudjuk, hogyan késleltessük az ejakulációt

A cikk szerzője: zerex.hu 19.11.2018 00:00 Tudjuk, hogyan késleltessük az ejakulációt

A korai ejakuláció talán a legrosszabb dolog, amit a férfi átélhet az ágyban. Ha nem akarja, hogy ez a rémálom valósággá váljon, ideje elgondolkodni, hogyan késleltesse az ejakulációt. Igen, ez lehetséges, és itt van néhány tipp, amivel megszabadulhat tőle.

Gyakoribb szex

Annak érdekében, hogy jobban tudja szabályozni az ejakulációt, gyakrabban kell szexelni. Miért? Minél gyakrabban fog szexelni, annál hamarabb fogja irányítani saját testét. Így fokozatosan rá fog jönni, mikor kell lassítani, és mikor kell hozzáadni. A szexet a sporthoz hasonlíthatjuk. Minél többet edz, annál jobb eredményeket fog elérni.

Szeretné tudni az ejakuláció titkát, amely a megfelelő pillanatban jön?

Megfelelő légzés. Ha mélyen és rendszeresen lélegzik, jobban fogja tudni irányítani testét, mintha magában tartaná a lélegzetet. Szexelni szeretne, de nincsen kivel? Az interneten számos közösségi hirdetést talál, amelyek eszkort vagy úgynevezett "privát szolgáltatásokat" kínálnak. Ön olyan szolgáltatást választ, amely megfelel Önnek, és elkezdheti az edzést! Pornó nézésével és maszturbációval is tréningezhet.

Itt az ideje a szexuális pózokkal kísérletezni

És viszonylag egyszerű tanácsunk van, de látható hatásokkal – pózokkal való kísérletezés. Vannak olyan pózok, amelyeknél a pénisz irritálóbb. Például a misszionáriusi póz és a kemény szex a leginkább irritáló pózok, mert a pénisz közvetlenül stimulálódik. Azonban a kanál póznál, vagyis az oldalt fekvő helyzetben kisebb a pénisz szorítása, és így az ejakuláció könnyebben szabályozható. Ugyanez a helyzet a lovacska póznál. Ne féljen kísérletezni, partnere is biztosan értékelni fogja.

Érzéstelenítő eszközök

Egy másik lehetőség az idő előtti ejakuláció megelőzésére, és a megfelelő erekció fenntartására az úgynevezett érzéstelenítő eszközök használata. De vigyázzon! A pénisz érzéstelenítését okozó gélek olyan erősen hatnak, hogy gyenge erekciót is kiválthatnak. A durvább óvszer sem a legjobb választás ...

Táplálék-kiegészítők a csúcspont késleltetésére

Próbáljon ki olyan afrodiziákumokat, amelyek növelik a libidót, miközben javítják a szexuális alkalmasságot. A nemi közösülés meghosszabbítására ideális gyógynövények: a ginseng, a Máriatövis és a Királydinnye. Tea, vagy táplálék-kiegészítő formájában is kaphatók. Javasoljuk, hogy próbálja ki a szabadon kapható Zerex Extralong tablettákat, amelyek L-argininnal és L-citrullinnal vannak dúsítva.
 



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow