Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Testünk

Unalom és sztereotípiák az ágyban: Vigyázzon, tönkreteszik a kapcsolatot!

A cikk szerzője: zerex.hu 25.12.2018 00:00 Unalom és sztereotípiák az ágyban: Vigyázzon, tönkreteszik a kapcsolatot!

Az Ön kapcsolatát és szexuális életét is unalom és sztereotípiák gyötrik? Nem csoda. A statisztikák szerint az unalom és a sztereotípiák a mindennapi kapcsolatokban, és a szexuális életben a leggyakoribb oka a veszekedéseknek (és akár a válásoknak is). Ismerje meg azokat a dolgokat, amiket az éveken át tartó kapcsolatbeli unalom és sztereotípiák okoznak, akár az ágyban is... 

A nem működő kapcsolat fenyegeti a "minőségi" szexet

Ha a kapcsolat nem működik a hétköznapi életben, akkor az ágyban sem fog, vagyis az intim életben. Ne higgye el a régi mondást: "Esküvő után a szexszel minden kapcsolat életre kel". Gyakran fordítva igaz. Ha nem kezdenek el tényleges szexuális és intim életet élni már az esküvő előtt, nem fogják tudni, hogy melyik szeretkezési stílus kényelmes Önöknek, és hogy egyáltalán összeillenek-e az ágyban. Ha csak az esküvő után jön rá, hogy a partnerével nem illenek össze, unatkozik vele az ágyban, azt a világ legnagyobb problémájaként élheti át. És ez a probléma nem akármilyen.

Ha inkább személyes karrierjét fogja előnybe helyezni, vagy ha gyakori erekciós problémája lesz, esetleg időről időre el fogja felejteni feldobni szexuális életét, például beöltöztetni péniszét egy szexi ruhácskába, több mint valószínű, hogy partnere más karjaiban fogja keresni a változást. 

Az új trendek meglephetik a "szeretkezést"

Nincs abban semmi rendkívüli, ha a férfi 50 éves kora után úgy dönt, hogy a „fiatalabb”  korosztálynál próbálkozik. Az ok egyszerű és világos. Otthon a férfiak nem kapják meg azt, ami után vágyakoznak. Egy olyan nő a partnerük, aki gyakran depressziós, migrénje és félelmei vannak a menopauzával kapcsolatban, nem érdekli a modern technika és a technológia.

Az új trendek az intim életre is vonatkoznak. A világ folyamatosan fejlődik, és ami "néhány évvel ezelőtt" volt, ma nem biztos, hogy modernnek számít. Ne henyéljen, helyette tanuljon minden nap, még akkor is, ha idősebb. Adja át magát a zenének, és növelje nézeteit és kilátásait a jövőre nézve. Így meg fogja kapni a partnere részéről a figyelmet, és a partnere is Öntől. Az igazság az, hogy minden újdonság meglepetést okozhat mind a férfinek, mind a nőnek, és mindkettő érdeklődését felkelti. Biztos lehet benne, hogy személyes és intim élete életre kel.

Nem szabadna megfeledkeznie a különféle csábító praktikákról, vagy felnőtt játékokról, amelyek sok erotikus pillanatot okozhatnak. A szerepjátékok is alkalmasak lehetnek, ha mindkettőjüknek megfelelnek. Az élet még mindig elég rövid ahhoz, hogy unatkozzon, és ne próbálja ki az összes érdekes erotikus praktikát az ágyban.
A sztereotípiával és az unalommal teli intim élet egyáltalán nem egyszerű és érdekes. Ezért változtassa meg a lehető leghamarabb, és rázza fel. Ha nem tudja megváltoztatni, próbáljon ki egy természetes alapú, vénymentes étrendkiegészítőt. 
 



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow