Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Utódokat szeretne nemzeni? ENNEK szenteljen rendkívül nagy figyelmet!

A cikk szerzője: zerex.hu 07.12.2020 00:00 utodokat-szeretne-nemzeni

A teszteredmények mindig jelessel zárulnak, olyan gyakran „próbálkozik“, amennyire csak lehet és mégsem esik teherbe? Azt kérdi, hogy „miért éppen Ön“?

A teherbeesést akadályozó okok sokszor rejtve maradnak és nem sikerül felfedni őket. A valóságban sok minden gátolhatja a teherbe esést, és olyan tényezők is közrejátszhatnak, amelyekre sosem gondolt volna. A fogyást-, vagy a nemi vágyat fokozó tabletták segítenek ebben a helyzetben, vagy teljesen máshol kell keresni a megoldást?

Milyen tényezők idézhetnek elő nemzőképtelenséget?

1.  A stressz

A stressz Önmagában nem okozhat nemzőképtelenséget. Olyan további gondok forrása lehet azonban, amelyek szorosan összefüggnek a csökkent nemzőképességgel. A stressz negatív hatással van:

  • az étkezési szokások minőségére - stressz idején gyakran fogyasztunk egészségtelen és magas tápértékű ételeket, ami túlsúlyt okozhat,
  • a tesztoszteron termelésre, amely a legfontosabb férfi hormon - amikor a szervezet stresszhelyzetben van, a nemi hormon helyett stresszhormont, azaz kortizolt termel. Ez károsan hat a férfi nemi vágyra, a kitartásra és az összenergiára.
  • a viselkedésre - az idegesség nem kívánatos az emberek közötti kapcsolatokban, és a potenciára sincs jó hatással.

Tipp: Hogyan szabaduljunk meg az idegességtől és hogyan nyugtassuk meg az idegeinket? Panaszok esetén segíthetnek a gyógytea formájában fogyasztott nyugtató hatású gyógynövények, vagy a stresszoldó étrend-kiegészítők. Az orvosi macskagyökérben, citromfűben és a észak-amerikai golgotavirágban lévő hatóanyagok támogatják a lelki egészséget, a pihenést és az egészséges alvást.

2.  Túlsúlyosság, elhízás

Az elhízás és a mozgáshiány mindenekelőtt a női termékenységre vannak negatív hatással, mert nagymértékben befolyásolhatják a petefészek működését. A férfiak esetében az elhízás állhat az energia hiánya mögött és az elhízott férfiak között nem számítanak ritkaságnak a merevedési problémák. Ahol pedig gond van a merevedéssel, ott az utódok nemzése is nehezebben valósul meg.

3.  Kevés alvás

Az alvás fontosságát sokan alábecsülik, azonban rendkívüli fontosságú a fizikai és szellemi egészség megtartásához. Közismert dolog, hogy a szervezetnek napi 8 óra alvásra van szüksége a szervezete megújulásához. Az alvászavarok különféle betegségek kialakulásához vezethetnek, ide értve a szív- és érrendszeri panaszokat, magas vérnyomást, és a depressziós és szorongásos állapotokat is. A hosszú ideig tartó alváshiány krónikus fáradtságot és kiégést okozhat.

A férfiak nemzőképességét támogató étrend-kiegészítők

Ha mégiscsak ösztönözni szeretné a nemzőképességét, próbálja ki a hagyományos gyógynövény kivonatokat, vitaminokat és ásványi elemeket tartalmazó tablettákat. A gyermekenemzésre törekvő párok számára reményt nyújthat a természetes alapú Zerex Ultragold étrend-kiegészítő. A készítmény kivonatokat tartalmaz a királydinnye, maca és a kínai kúszómagnólia gyógynövényekből, valamint cinket és a szervezet számára fontos vitaminokat tartalmaz. Ezek az összetevők jótékony hatást fejtenek ki a spermaképződésre és azok mozgékonyságukra, és minden életkorban kedvezően befolyásolják a szexuális élethez szükséges kondíciót és vitalitást, és támogatják a nemzőszervek helyes működését. A termék egyúttal szabadon beszerezhető étrend-kiegészítőként is kapható, és néhány kattintással megrendelhető a webáruházban.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow