Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

5 dolog, amiből rájöhet, hogy megcsalják

A cikk szerzője: zerex.hu 28.01.2019 00:00 hitetlenseg

Az tényleg nagyon kellemetlen, ha a férfi arra kezd gyanakodni, hogy a szeretett nő megcsalja. Tényleg nagyon nehéz felfedni az igazságot, de minél hamarabb kiderül, annál jobb Önnek is. El kell ismernünk, hogy a nők hajlamosak a szívtelen és nyers viselkedésre, vagyis, hogy tudatosan hazudjanak. Ebben az esetben érdemes mindent megfigyelni, különösen a főbb tüneteket, amelyek segítenek megőrizni az egészséges önbizalmat és feloldani a stresszes helyzetet is. Miről beszélünk? Cikkünk következő soraiban elolvashatja.

Jelek, amelyek elárulják, hogy megcsalják

Fedje fel az igazságot, hogyan is van ez Önök között. Ha a következő tünetek felmerülnek, legyen óvatos. Hűtlenségről lehet szó.

Irónia és csúfolódás

Gúnyolódik, és mindezt úgy teszi, hogy Önnek fájjon, illetve sajnálatot érezzen. Ez valószínűleg azért van, mert az ismerősök, családtagok, vagy kollégák jelenlétében történik, és azért is, mert eddig nem volt a szokása. Természetesen időről időre minden nő bosszantóvá és utálatossá válhat a férfi számára, és nem kell elhamarkodott következtetéseket levonni. Ha azonban hosszú ideig viselkedik természetellenesen, ironikus és csúfolódik, annak már figyelmet kell szentelnie.

Ismeretlen barátok

Akkor is legyen óvatos, ha új barátai vannak, és nem akarja, hogy találkozzon velük. Miért védekezik ez ellen? Több, mint biztos, hogy gyakori találkozóik vannak, és ezek közül csak néhányról számol be. Ráadásul túl kevés információt ad arról, hogy mit csinálnak együtt, és hogy kivel tölti ezt az időt. Óvatosabbnak és elővigyázatosabbnak kell lennie, hogy ne maradjon le semmiről, mielőtt még nem késő megakadályozni.

Radikális változás

Ha bármilyen radikális változást észlel az öltözködésében, biztos lehet benne, hogy valami történik. És még az is lehet, hogy az előző éjszakai akció után megváltozik. Meg akarja változtatni a hajszínét, míg a jelenlegihez több éven keresztül hű volt. Meg akarja változtatni a kinézetét, szélsőségesen kezd el öltözködni, ami nem volt az ő szokása. A nagy dekoltázsok, rövid szoknyák, vagy vonzóbb színek olyan jelek, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Szemmel láthatóan a tudomására adja, hogy kívánja a változást, sajnos valószínűleg meg is találta.

Változások az intim életben

Még az Ön intim életében is történhetnek változások. Csakhogy arra hagyatkozni, hogy a szexuális kalandok majd felnyitják a hűtlen szemét, csalódást kell, hogy okozzunk. A szex nagyon gyenge meggyőző eszköz. Miért van így?

A válasz meglehetősen egyszerű, bár első látásra nem tűnik annak. Van egy hatalmas oka annak, hogy a nő miért nem akar szexelni, még az Öné is, miközben nem kell azonnal arra gondolni, hogy a házassági hűség megsértéséről van szó. Nem így van. Ne feltételezze azt, hogy minden alkalommal, amikor nem akar Önnel szexelni, akkor már hűtlen.

Ezt illetően fontos, hogy figyeljünk a fordulatokra, amelyek a cselekményben rejlenek. Másképp viselkedik, mint eddig, nagy változások történnek, mint például sok új praktikát próbál bevetni, amelyeket eddig soha együtt még nem próbáltak. Talán éppen volt rá ideje, hogy valahol az interneten, vagy a könyvtárban feltárja őket, viszont ebben a tekintetben is óvatosnak és figyelmesnek kell lennie. Ezután következtetéseket vonhat le arról, hogy miért van ez így, és milyen hatással van ez a kapcsolatukra.

Tartsunk szünetet

Végül, ne feledkezzünk el arról sem, amikor azzal mondattal jön, hogy "Nem illünk össze. Szünetet kell tartanunk." Miközben emellett örvendezik, meg van változva, másként viselkedik – ez csak egyet jelenthet. Igen, időt kér, mégpedig arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jobb lesz-e a másikkal, mint Önnel. Aztán dönt, és lehet, hogy éppen Önt választja. Soha nem tudhatja, de Önön múlik, hogy hajlandó-e annyira tolerálni ezt a viselkedést, hogy visszamegy hozzá mindaz uzán, amit tett.

 


hitetlenség hogyan lehet feltárni az igazságot
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow