Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Legyen ellenállhatatlan neki. Mit „csípnek“ a nők a férfiakban?

A cikk szerzője: zerex.hu 31.12.2018 00:00 Legyen ellenállhatatlan neki. Mit „csípnek“ a nők a férfiakban?

Mi férfiak jól tudunk szórakoztatni, segíteni, vagy simogatni. De azt is tudjuk, hogyan kell „tárcsázni” a másik felet. Egyszer úgy viselkedünk, mint az állatok, néha meg úgy, mint szerető és érzékeny úriemberek. De mit szeretnek a nők? Talán mindenből valamit. A Zerex magazin ma közelebbről megvizsgálta, "mit szeretnek a nők a legjobban a férfiakban" és mi az, ami miatt "remegni kezd" a térdük.

Mit szeretnek a nők a férfiakban?

Rögtön az elején el kell mondanunk, hogy ez egyáltalán nem lesz könnyű. A férfi és a nő sok mindenben hasonlítanak, de másrészt nagyon különbözőek. Végső soron azonban képesek vagyunk a lehető legnagyobb harmóniát teremteni a cselekedeteinkben, a döntéseinkben, vagy a véleményeinkben. Szóval mit szeretnek a nők a férfiakban a legjobban?

1. Empátia

Muszáj, hogy együtt tudjon érezni partnerével. Ha képes erre, nyert ügye van. Bizonyítsa be, hogy érdekli, és tárja fel jobban az érzéseit. Legyen kíváncsi, és tudakolja meg, hogy partnerének milyen volt egy napja a munkahelyen, vagy otthon, mi mindent élt át a nap folyamán. Az a partner, aki meghallgat, segít, vagy tanácsot ad, gyémánt a női lélek számára.

2. Szórakozás

Semmiképpen sem szabad elveszítenie a humorérzékét. Nehogy azt gondolja, hogy ha egy kicsit "fiússá" válik, azzal rosszat tesz. Éppen ellenkezőleg. Természetesen a nők is a megfelelő helyzetben szeretik a kisfiús megközelítést. Legyen vidám, és szórakoztasson mindenkit maga körül. Így közelebb fogja tudni tartani őt (őket). És nem csak ez.

3. Keménység kívül, lágyság belül

Igen, ez így van. Amit a nők szeretnek a férfiakban, az egyidejűleg a "durva és gonosz" srác is. Ne aggódjon, nem kell azonnal kirabolnia egy kereskedést, vagy verekednie. Csak kezdjen el úgy viselkedni, hogy a partnere érezze, hogy valódi férfival van dolga, aki megvédi. Egy ilyen férfi képes kiváltani a nőben a "kisállatot", és mindent, ami hozzá tartozik. Ugyanakkor a család utáni vágyat is kiváltja a nőben.

Éppen ezért minden nőt "megfog", ha a férfi időről időre felveszi a "védő maszkját", és durva tulajdonságai meglágyulnak. Kombinálja a durvaságot a gyengédséggel, hogy szíve "örökké" Öné legyen. A jobb inspiráció érdekében nézzen meg egy akciófilmet romantikus elemekkel ...

4. Jó szerető az ágyban

 

 

Végül nem felejthetjük el, hogy a jó szerető az ágyban, és a partnerrel való jó szex, nem azt jelenti, hogy csak a saját csúcspontunk elérésére összpontosítsunk. Partnere kielégülésére is kell gondolnia. A valóság az, hogy még a nők is szeretik a szexet, de leginkább a jó szeretőt szeretik, aki nem csak magára gondol. Türelmesnek kell lennie, és mindaddig ki kell tartania, amíg a partnere is elélvez. Az ágyban sem szabad önzőnek lennie.

Várta, hogy megemlítjük a pénzt is? Igen, lesznek olyan nők is, akik csak a pénzét akarják, de sajnos ez a valóság. Minden rendes nő szereti a férfit, aki gondoskodik róla és családjáról, és a pénznek nincs nagy hangsúlya. Természetesen ezeken kívül vannak olyan pontok is, amelyeket a nők szeretnek a férfiakban, és megkapják őket. De róluk valamikor máskor ...

 


csábítás nő elégedettsége öröm
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow