Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Ne ma, drágám! Mi rejtőzik a nők szextől való vonakodása mögött?

A cikk szerzője: zerex.hu 08.01.2019 00:00 Ne ma, drágám! Mi rejtőzik a nők szextől való vonakodása mögött?

Ha már egyszer így van. Nem mindig van úgy, hogy amikor az egyik partnernek van kedve, a másiknak is. Valószínűleg semmi sem rosszabb egy férfi számára, ha egy intenzív szerető helyett a partnere jéggé fagyott testét találja az ágyban. Nem, nem a legrosszabbról van szó, hanem az érzelmekről. Annak érdekében, hogy ezek a helyzetek minél kevésbé forduljanak elő, jobban a végére kell járni, hogy mi rejtőzik a nők szextől való vonakodása mögött.

Mi rejtőzik a nők szextől való vonakodása mögött?

Rögtön az elején meg kell jegyezni, hogy a női libidó főként a partnerrel való kapcsolattól és a pszichétől függ. A libidó csökkenése (csökkent libidó-szindróma, vagy csökkent szexuális vágy) elsősorban a menstruációs ciklus, a partneri kapcsolat megromlása és a szülés után jelentkezik. Számos olyan dolgot találtunk, amelyek leggyakrabban a nők partnerüktől való szexuális vonakodása mögött rejtőznek ...

Frigiditás, vagy nem?

Ha a statisztikákat nézzük, a nemi étvágytalanság időről időre a nők több mint 30 százalékát érinti. A nők körülbelül 10 százaléka jelez szexuális izgalommal összefüggő problémát. A nők további 5 százaléka az orgazmust csak a barátnőkkel való beszélgetésekből ismeri. Azok a nők, akik szexuális étvágytalansággal küzdenek, általában kevés szexuális képzelettel és vággyal rendelkeznek. Ez törvényszerűen tükröződik a szexuális élet színvonalán is.

Konfliktusok és veszekedések

A hosszú távú kapcsolatokban gyakori jelenség, hogy a rendszeres konfliktusok és veszekedések a női partnernél szexuális étvágytalanságot okoznak. Ha ezek a problémák legyőzik a kellemes érzéseket, nagy probléma merül fel - a partnerek gyakran felhagynak a szexeléssel.

A szexuális öröm színlelése

Ez így van. Annak a partnernek, aki úgy tesz, mintha élvezné a szexet a partnerével, nem tarthat örökké a tettetése. Az ilyen viselkedés lassan, de biztosan szexuális dachoz vezet.

Súlyos betegség vagy családi probléma

Ezek a körülmények is nagyon károsak lehetnek a nő szexuális viselkedésére. A súlyos betegség, vagy egy közeli személy halála komoly okok arra, amiért a nő azt mondja a partnerének, hogy "ma nem megy drágám". Ebben az esetben minden férfinak meg kell értenie, hogy az ilyen pillanatokban egy másik típusú közeledés szükséges.

Vigyázzon a gyógyszerekkel

Ha bármilyen gyógyszert szed, vigyázzon a mellékhatásokra. Néhány gyógyszer negatív hatással lehet a partnerrel való szexuális életre. Ezért, ha gyógyszereket szed, és nem ismeri a mellékhatásokat, jó lehet időről időre elolvasni őket, hogy meggyőződjenek róla, hogy nem jelentenek-e veszélyt a szexuális kapcsolatukra.

Egyéb okok

A női napok a ciklus során, a kevés sport és mozgás, valamint a passzív életmód szintén nem kedveznek a hangulat, vagy a libidó fokozásának, és egészében a szexuális vágynak sem. Vigyázzon azonban a hosszú távú vonakodással, amely rendszeresen és folyamatosan felmerül. Legyen résen, ha ez Önt is érinti! Ennek pszichikai-, vagy testi rendellenesség lehet az oka. Manapság a gyakran említett stressz sem kedvez a nők szexuális vágyának.

Tippek, hogy hogyan lehet kiölni a szexuális étvágytalanságot a kapcsolatból

Ennek az az alapja, hogy pontosan megtudjuk határozni, hogy mi az oka a szexuális vonakodásnak. Megölni az unalmat, élénkíteni a szexuális életet, több erotikus filmet nézni, vagy erotikus irodalmat olvasni. A nők vonakodására szintén jó hatással lehetnek az illatok, például a rózsa, a jázmin, és az írisz illata. A gyömbér, a kömény, és a kardamom illata a férfiaknak segítenek.

És végül, de nem utolsó sorban, mindenféle sport előnyös. Az endorfinok, amelyek rendszeres testmozgással termelődnek, kedvezően befolyásolják a női libidót (és a férfiét is). Ebben a esetben azonban a rendszeres és a rövidebb gyakorlatokat kell előnyben részesíteni, mivel a túl hosszú gyakorlatok csökkenthetik a szexuális izgalmat és vágyat.



partneri kérdések a nőkről nő elégedettsége szeretkezés
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow