Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Szex

Nuru masszázs: Nedves gyönyör, amilyenről még nem álmodott. Adja meg neki

A cikk szerzője: zerex.hu 17.04.2019 00:00 nuru-masszazs-nedves-gyoenyoer-amilyenrol-meg-nem-almodott-adja-meg-neki

Ez a titokzatos név egy erotikusan feltöltött masszázst rejt magában, amelynek hazája Japánban van. Hogyan gondoskodik az Ön élvezetéről, és mit kell róla tudnia?

Alapvetően az eredeti Nuru masszázst, a tantra masszázshoz hasonlóan csak bizonyítvánnyal rendelkező masszőrök végezhetnék, akik tisztában vannak azzal, hogyan kell csinálni. Először is a masszőr egy latex terítőt terít az ágyra, amelyre felfekszenek. Majd mindkettőjüket bekeni egy speciális Nuru-géllel, aminek köszönhetően érzékien fognak egymáson csúcszkálni. Aki még nem próbálta ki, nem tudja elképzelni. A Nuru-gél nagyon messze van a síkosítótól, ezért nem kell összehasonlítania vele.

A Nuru masszázs a legjobb választás lehet azoknak a pároknak, akik fel szeretnék pezsdíteni szerelmi életüket. Természetüktől fogva a masszázsok nagyon meghittek, emiatt javíthatják az érzelmi kapcsolatokat. A japán eredetű nuru szó tökéletesen tükrözi a masszázs lényegét: nuru, vagyis "csúszós". Fő elve a masszázs elvégzése, valamint a Nuru-gél segítségével, testüket felhasználva csodálatos érzelmek keltése a párokban.

Az a személy, aki irányítja a masszázst (masszőr, vagy masszőrnő), latex ágynemű felhúzásával előkészíti az ágyat. A klasszikus masszázzstól abban különbözik, hogy nemcsak a „masszírozott személy“ van bekenve masszázs folyadékkal. Mindkettőjük be lesz kenve „Nuru-géllel” annak érdekében, hogy lehetővé tegyék a testek érzéki csúszását és a lehető legtöbb testkontaktust. A masszázst bármelyik testrésszel végezhetjük és a másik fél bármelyik testrésszel fogadhatja.

Mi az a Nuru-gél?

Ez a színtelen, szagtalan folyadék a Nori nevű tengeri moszatból készült. Lehetővé teszi, hogy a testek egymáshoz dörzsölődjenek, és csússzanak anélkül, hogy kényelmetlenül ragadnának. A Nuru masszázsok hasznosak az izomlazítás és a bőr hidratálásában is, mivel a Nuru-gél az egyik legnedvesebb gél.

Hogyan kell a Nuru masszázs végezni?

Az első lépés egy közös zuhany, vagy fürdő kell hogy legyen, ami után nem kell megtörölközniük. Miután rávitték a gélt a testükre, meg fognak lepődni, hogy mennyire kellemes érzést nyújt. Ezt követően a masszőrnő elkezdi a masszázst. Ezután már csak Öntől függ, hogyan szeretné, hogy maszírozza – az egész test nyomásával, vagy részletenként. Bár a Nuru masszázs célja nem elsősorban a szex, egy ilyen rendkívüli izgatás szinte lehetetlen, hogy élvezés nélkül érjen véget.

Bár a masszázs erotikus jellege tagadhatatlan, a japánok az új kapcsolatok spirituális útjának is tekintik. Enyhíti a stresszt, és általa könnyebben konrollálhatja saját szorongásait.

Hogyan készíthet saját Nuru masszázst otthon?

Előkészítést igényel, de az eredményért minden bizonnyal megéri. Elég, ha elkészít egy fekvőhelyet, amely a földön is létrehozható. Azonban olyan ágyneművel kellene letakarnia, amely nem engedi át a folyadékot. Bár szakboltokban beszerezhető a Nuru-gél, elegendő az is, ha kókusz-, vagy mandulaolajat használ. Illatuk kellemes, és lehetővé teszik, hogy test a testen jól csússzon.

A Nuru masszázs alapja az egész test általi felszabadult masszírozás. Bőr a bőrrel való érintkezés önmagában kellemes. Amikor otthon csinál masszázst, nyugodtan kérje meg partnerét, hogy forduljon meg. Ezáltal az egész testmasszázs hihetetlenül izgató lesz. Ne hagyja ki a test legérzékenyebb részeit, és fordítson különös figyelmet a mellbimbókra, vagy más erogén zónákra.

Miután élvezte a csúszós testmasszázst, kezével érintse meg a test legérzékenyebb részeit. Továbbra is tartsa a felszabadult és gyengéd érintést, hogy felkészüljön a szeretkezésre való zökkenőmentes átmenetre. A kókuszdió-, vagy a mandulaolaj előnye, hogy teljesen ehetőek. Tehát ne habozzon, és használja a száját is szeretője kényeztetésére.

De ugye többet ér egyszer megnézni, mint százszor hallani, így nézze meg az egyik videót, ahol saját szemével láthatja az izgalmas Nuru masszázst:

 



izgalom öröm inger
Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow