Protex - Fresh

szappan 300ml
| VÉLEMÉNYEK

Protex - Fresh

szappan 300ml

Az alapos kézmosás szappannal és vízzel támogatja az egészsége védelmét. A Fresh Protex folyékony antibakteriális szappan pumpával és 300 ml térfogattal gyengéden tisztítja a kezeket és eltávolítja az összes szennyeződést. Összetétele, amelyet antibakteriális összetevők dúsítják segítenek megelőzni a fertőző betegségeket.

Raktáron a szállítónál 1 100,00 Ft 550,00 Ft

Válaszd ki a csomagolást
Jelenleg nem elérhető

Szeretne értesítést kapni a termék raktárba érkezéséről?

icon

megőrizve a bőrt puhaságát és rugalmasságát

icon

antibakteriális védelmét biztosítja

icon

antibakteriális hatással rendelkeznek és a frissesség érzetét keltik

Protex - Fresh

Az alapos kézmosás szappannal és vízzel támogatja az egészsége védelmét. A Fresh Protex folyékony antibakteriális szappan pumpával és 300 ml térfogattal gyengéden tisztítja a kezeket és eltávolítja az összes szennyeződést. Összetétele, amelyet antibakteriális összetevők dúsítják segítenek megelőzni a fertőző betegségeket. Hatékonyan elpusztítja a baktériumok 99,9%-át, és kezek antibakteriális védelmét biztosítja. A folyékony szappan kellemesen friss és tökéletes tisztaságérzetet hagy maga után, megőrizve a bőrt puhaságát és rugalmasságát. A kéz luxus minőségű ápolása.

Hatóanyagok:

A benne található antibakteriális komponensek és a kvaterner ammóniumsók kiváló antibakteriális hatással rendelkeznek és a frissesség érzetét keltik.

Használat:

Használjon antibakteriális szappant a nap bármely szakaszában, kifejezetten étkezés előtt és WC-használat után. Vigye fel a terméket nedves tenyérre, legalább 30 másodpercig alaposan mossa meg a kezét, majd öblítse le vízzel.

Bőrtípus:

A készítmény minden bőrtípushoz alkalmas.Még nincs kérdés erről a hivatkozás.

Mondja el nekünk a véleményét

Név Vélemény Értékelés

Szeretne többet megtudni erről a termékről?


guaranty

Ingyenes szállítás

Ne felejtse, hogy ha 32000 Ft feletti értékben vásárol nálunk, akkor a szállítás teljesen ingyenes.

Promóciós ajánlat