Protex - Herbal

szappan 300ml
| VÉLEMÉNYEK

Protex - Herbal

szappan 300ml

A 300 ml térfogatú antibakteriális folyékony pipereszappan, a Herbal PROTEX kiváló antibakteriális hatással rendelkezik. Növényi összetevők keverékéből készült különleges összetételének köszönhetően hatékonyan elpusztítja a baktériumok akár 99,9%-át és a kéz antibakteriális védelmét biztosítja. A szappan hatékonyan és kíméletesen tisztítja a kéz bőrét, és eltávolítja az összes szennyeződést. Használata a bőrt puhává teszi és kellemesen felfrissíti.

Raktáron a szállítónál 1 100,00 Ft 550,00 Ft

Válaszd ki a csomagolást
Jelenleg nem elérhető

Szeretne értesítést kapni a termék raktárba érkezéséről?

icon

elpusztítja a baktériumok akár 99,9%-át

icon

a kéz antibakteriális védelmét biztosítja

icon

a szappan hatékonyan és kíméletesen tisztítja a kéz bőrét, és eltávolítja az összes szennyeződést

icon

használata a bőrt puhává teszi és kellemesen felfrissíti

Protex - Herbal

A 300 ml térfogatú antibakteriális folyékony pipereszappan, a Herbal PROTEX kiváló antibakteriális hatással rendelkezik. Növényi összetevők keverékéből készült különleges összetételének köszönhetően hatékonyan elpusztítja a baktériumok akár 99,9%-át és a kéz antibakteriális védelmét biztosítja. A szappan hatékonyan és kíméletesen tisztítja a kéz bőrét, és eltávolítja az összes szennyeződést. Használata a bőrt puhává teszi és kellemesen felfrissíti. A termék minden bőrtípusra alkalmas. A praktikus pumpás adagoló megkönnyíti a használatát. A mindennapi kézmosás remek segítője.

Hatóanyagok:

A benne található növényi összetevőket kiváló antibakteriális hatás jellemzi. A kézen a frissesség és a tökéletes tisztaság érzetét kelti.

Hatások:

A Herbal PROTEX folyékony szappan használata után a keze tökéletesen tiszta, friss, bársonyosan puha és a baktériumoktól tökéletesen védett lesz.

Használat:

Vigye fel a folyékony szappant a kéz bőrére, körkörös mozdulatokkal habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Használhatja a nap bármely szakaszában, étkezés előtt és WC-használat után kifejezetten ajánlott.

Bőrtípus:

A készítmény minden bőrtípusra alkalmas.


Még nincs kérdés erről a hivatkozás.

Mondja el nekünk a véleményét

Név Vélemény Értékelés

Szeretne többet megtudni erről a termékről?


guaranty

Ingyenes szállítás

Ne felejtse, hogy ha 32000 Ft feletti értékben vásárol nálunk, akkor a szállítás teljesen ingyenes.

Promóciós ajánlat