Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Tesztoszteron

Andropauza vs. terméketlenség. Mit rejt a férfi átmeneti kor?

12.08.2018 00:00 Andropauza vs. terméketlenség. Mit rejt a férfi átmeneti kor?

A női menopauzáról biztosan sokat hallottak – tudtak róla, hogy a férfi is hasonló dolgokat él át? A férfi „átmeneti kor“ megnevezése andropauza és hasonlóan, mint a női klimaktérium a férfiaknak is fel kell készülni a kellemetlen kísérő jelenségekre. Hogyan segíthetnek magukon, hogy ezt testi és lelki békével vészeljék át?

Andropauza és a terméketlenség – milyen változásokkal kell számolni?

A férfi átmeneti kor a 45. életév környékén szokott megjelenni, kivételesen azonban a 30-as évek környékén is megjelenhet. A test egyre kevesebb férfi hormont, tesztoszteront termel, amit visszatükröz a csökkenő libidó. A férfi nemi vágya csökken, már nem érdeklik a szerelmi játékok a partnerével – inkább alszik, mert mindig fáradt.

Hogyan befolyásolja az andropauza az erekciót ?

Az andropauza következtében beköszönthetnek erekciós problémák, amelyek egészen impotenciába torkollhatnak, a férfi képtelen lesz normális nemi érintkezésre, és ezzel elveszíti a termékenységét. Nem is beszélve arról, hogy csökken a spermák száma és mozgékonysága az alacsony tesztoszteronszint következtében. Az andropauza és a terméketlenség karöltve mennek. A további tünetekhez tartozik a izomtömeg és a szőrzet csökkenése, ami szintén összefüggésben van a férfi hormon csökkenésével. Hasonlóképpen a hölgyekhez, a férfiaknak is ebben az érzékeny időszakban ingadozik hangulatuk, depresszióba eshetnek és gyakran szenvednek alvászavarban.

Enyhíthetőek az andropauza tünetei természetes módszerekkel?

A tesztoszteronszint csökkenése idősebb korban természetes, és nem kerül el egyetlen férfit sem. A jó hír azonban az, hogy léteznek olyan gyógynövények, amelyek stimulálják ennek a hormonnak a termelődését a férfi testben, ezzel csökkentve az andropauza következményeit, és javítva az életminőséget. Nagyon bevált a királydinnye és a perui maca – midkettő növeli a libidót, az állóképességet, és ezzel a kielégítő szexuális életet is. Az előbb említett gyógynövények kivonatai a vény nélkül kapható Zerex Ultragold összetevői közé tartoznak, amelyet online megrendelhet.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow