Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Erekció

Három típusú erekció és amit még nem tudnak róluk?

A cikk szerzője: zerex.hu 03.10.2018 00:00 Három típusú erekció és amit még nem tudnak róluk?

Az erekcióval biztosan minden nap találkoznak. Ha nem is a sajátjával, akkor is mindenhol róla beszélnek. Tehát nem kell elmagyaráznunk, hogy mi is az erekció valójában. Nos, az ismeretei ellenére biztosak vagyunk benne, hogy még nem mindent tudnak az erekcióról. Íme néhány érdekes tény.

Tudta, hogy legfeljebb háromféle erekció létezik?

Ez a reflex, a pszichogén és az éjszakai erekció. A reflex erekció természetesen valós kapcsolatteremtéskor jön létre. A pszichogén képzelődésekből és fantáziákból származik, és az éjszakai erekció természetesen éjszaka jön létre. Nyilvánvaló erekciónak ebben az esetben csak a reflex erekció számít. A másik két típusú erekció nem mindig szándékos és gyakran előfordul, hogy nem a megfelelő időben történik.

Fel-fel az orális szexre

Van egy tudományos tanulmány, amely megállapította, hogy azok a férfiak, akik az erekció mérése előtt orális szexben részesültek, nagyobb és intenzívebb erekciót értek el. Az ellenkezőjük azok a férfiak voltak, akiknél az erekciót szexuális elképzelés, vagy maszturbáció során mérték.

Minél jobban alszunk, annál jobb az erekciónk

Az alvás nem csak a szexuális hajtóerőt befolyásolja, hanem megszakítja az éjszakai erekció ciklusát. A jó alvás például jó hatást gyakorolhat a horkolásra. Ha Ön vagy partnere horkol, az negatívan befolyásolhatja az erekciót.

Görbe péniszem van

Ne essen azonnal kétségbe, ha izgalmi állapotban enyhén görbült a pénisze. A kis görbület rendben van. Ezt csak abban az esetben kellene orvosolnia, ha a görbület szélsőséges és kényelmetlen, mert ez az egyik tünete lehet az úgynevezett Peryon-betegségnek, amely a pénisz belsejében lévő szöveteket károsítja.

Ne vigye túlzásba a maszturbációt

Logikus, hogy ha egy pár napig nem foglalkozik a péniszével, akkor nagyobb a véráramlás, és ha szexelésre kerül sor, nagyobb merevedésre számíthat. Ha szeretne lenyűgözni egy hölgyet, adjon időt magának.

Táplálék-kiegészítők az erekcióra

Világszerte sok táplálék-kiegészítőt kínálnak, akik nagyobb és erősebb erekciót ígérnek. Természetesen számos forgalomban kapható placebo-gyógyszer létezik, de ha tudja, hogy a táplálék-kiegészítők csoportjából melyik oldalhoz húzzon, akkor nyert ügye van. A kompozíció és a minőségi tanúsítványok fontosak. Az erekció javítására az egyik legmagasabb minőségű táplálék-kiegészítő a Zerex, amely sok természetes összetevőt tartalmaz.



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow