Afrodiziákum

Az afrodiziákum izgalom-, hangulat- és szexuális vágyfokozó. Olyan anyag, amely hatással van az emberi elmére, így keltve szexuális vágyat, erotikus hangulatot és izgalmat.

Mi az afrodiziákum?

Az afrodiziákum izgalom-, hangulat- és szexuális vágyfokozó. Olyan anyag, amely hatással van az emberi elmére, így keltve szexuális vágyat, erotikus hangulatot és izgalmat. Az afrodiziákum szó Aphrodité görög istennő nevéből származik, aki a szerelem, a nemi vágy és a termékenység úrnője volt. Vannak olyan afrodiziákumok, melyek belsőleg vannak hatással az elmére, (például bizonyos élelmiszerek és az alkohol), de léteznek olyan afrodiziákumok is, melyek külsőleg- úgynevezett pszicho-fiziológiailag stimulálják az elmét (mint pl. látás, tapintás, hallás és szaglás).

A legjobb afrodiziákum

A férfiak számára a legjobb és a legmegfelelőbb afrodiziákumok közé tartozik a csokoládé, a yohomibin, az arginin és a Muira Puama. A királyi jelző a természetes afrodiziákumok közül egyértelműen a tiszta csokoládét illeti. A legmegfelelőbb és a legjobb választás a férfiak számára. Olyan anyagokat tartalmaz, melyek jó érzéseket keltenek, előnye, hogy szerotonint tartalmaz, amely segít a relaxációban. Ezen kívül Fenetilamin-t is tartalmaz, mely az öröm és az izgalom kialakulásáért felelős. A csokoládé csúcsmennyiségű endorfint tartalmaz. Éppen ez fokozza legjobban a férfiak szexuális vágyát. A Yohimbe az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb természetes férfiafrodiziákum. Egy Nyugat-Afrikában őshonos örökzöld fa gyökerének alkaloidjaként ismert.

Női afrodiziákumok

Nagyon népszerű és hatásos női afrodiziákumként javasoljuk a görögszénát, a ginzenget, az arginin és a Királydinnye-t. A görögszéna elősegíti a női nemi hormonok szintézisét, amelyek a női mellek növekedéséért felelősek. A fitoösztrogéneknek, amelyeket a görögszéna tartalmaz, efektív hatása van erre a folyamatra. Számos tanulmány is bebizonyította, hogy ezek a magvak jótékony hatással vannak a mellekre.

A ginzeng a legeladottabb női afrodiziákumok közé tartozik. Nagyon értékes gyógynövényként tartják számon, amely revitalizációs hatása miatt szintén nagyon népszerű. A nőknél a testben biokémiai mechanizmusokat hoz létre, amelyek növelik a libidót.

Az arginint nemcsak a férfiak, hanem a nők is alkalmazhatják. Csökkenti a hüvelyi szárazságot és ingerli a női szervezetet. A Királydinnye egy ősi kínai és indiai növény, amelyet afrodiziákumként használnak. A Királydinnye javítja a termékenységet, a szexuális teljesítményt és a szexuális étvágyat. Ezen hatékony funkciók mellett stimulálja a libidót. Megfelelő és népszerű afrodiziákumok közé tartoznak a különböző növényi és természetes anyagok is, mint például a vanília vagy a csokoládé.

A legerősebb afrodiziákum

Létezik egy kis csoda, aminek nincs mellékhatása, és amiért nem kell hosszú sorokat kivárni az orvosnál. További előnyei a hatásossága és az ára. Ez a Zerex.

Ebben minden olyan erős afrodiziákum megtalálható, amely a vágyért és a szexuális elégedettségért felelős. Ezen kívül az összes fontos aminosav természetes kombinációja. Köztük van az arginin is, amely nagy szerepet játszik a szexuális vágy fokozásában. Kakaókivonatot és olyan természetes gyógynövényeket is tartalmaz, mint a MACA és a Királydinnye, amelyek javítják a termékenységet, a szexuális teljesítményt és a szexuális vágyat. A Zerexben megtalálható az összes jó, megfelelő és jóváhagyott afrodiziákum, kiváló ára van, és garantálja a szexuális elégedettséget.