MUDr. Václav Urbánek, CSc szexuológus véleménye a Zerex termékekről

Elsősorban azok a felhasználók értékelik őket, akik a kémiai úton előállított készítményekkel szemben inkább a természetes forrásokból kinyert, növényi eredetű hatóanyagot tartalmazó készítményeket részesítik előnyben.

A szexuális egészség modern támogatása

A farmakológiai gyógyszeres eszközök választéka, amelyek kedvezően befolyásolják a férfiak különböző típusú szexuális zavarainak kezelését, az elmúlt hetekben a ZEREX táplálék-kiegészítőkkel növekedett. Elsősorban azok a felhasználók értékelik őket, akik a kémiai úton előállított készítményekkel szemben inkább a természetes forrásokból kinyert, növényi eredetű hatóanyagot tartalmazó készítményeket részesítik előnyben.

A Zerex márkanév alatt említett táplálék-kiegészítőket az Active life Inv s.r.o. forgalmazza. Három különböző módozata a mai napig szabadon hozzáférhető; azaz a kompozíciójában három egymástól eltérő változat, melyek mindegyike különböző szexuális probléma vagy hiányosság kezelésére szolgál. Ugyanakkor azonban szükség esetén az egyes termékek megfelelő, ésszerű módon kombinálhatóak. Az érintett nevek a Zerex Classic, a Zerex Extralong és a Zerex Ultragold.

Először ezen három termék közös jellemzőivel fogunk foglalkozni, majd részletesen kap minden modalitás külön-külön jellemzést.

Az originál Zerex táplálék-kiegészítőket az Egyesült Államokban gyártják, fontos előnyük, hogy összetételükről van minőségtanúsítás. (A megengedett gyártási tolerancia az írott proklamált összetétellel szemben minden típusú kapszulánál plusz vagy mínusz 10 mg.) Nagykorú férfiak számára szánják őket, azaz tizennyolc éves kor felett.

Ezek a táplálék-kiegészítők természetes kivonatot tartalmaznak, amelyek hagyományos gyógynövények, bizonyos aminosavak és a B-vitamin kombinációja, amelyek elengedhetetlenek az emberi szervezet számára. Elegáns, a felhasználó számára nem megterhelő, kapszulák formájában orálisan adagolható; azaz egyszerűen lenyelhető (konkrétan lásd alább) időzítve a szexuális aktivitás (házastársi vagy partneri) előtt.

A legfontosabb előnye a nemkívánatos mellékhatások zéró előfordulása. Más szóval, a Zerex kapszulák nem okoznak fejfájást, nem irritálják az emésztőrendszert; éppen ellenkezőleg, hozzájárulnak a lelkiállapot nyugalmához. Az idő, amíg kifejti hatását, minden egyénnél individuális, bizonyos mértékben függ az egyén korától, valamint annak fizikai és mentális állapotától.

Mivel a Zerex táplálék-kiegészítők gyakorlati alkalmazása általában orvosi ellenőrzések szükségessége nélkül történik, muszáj itt kiemelnem és rávilágítanom egyes korlátozásokra és elvekre, amelyek a potenciális felhasználók számára az egészségügyi biztonság szempontjából feltétlenül elhagyhatatlanok:

  1. A Zerex nem alkalmazható a következő egészségi állapotoknál: az elmúlt három hónapban átélt agyi érkatasztrófa; az elmúlt három hónapban átélt szívinfarktus; egyéb, nem diagnosztizált szívbetegségek; alacsony vérnyomás; súlyos máj- vagy vesekárosodás; a készítmény bármely összetevőjére való túlérzékenység (allergiás reakció); örökletes retina-rendellenesség - ritkán előforduló pigment gyulladás; fokozott vérzékenység jelei; fekélyes gyomor- vagy patkóbél-betegség.
  2. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot (lásd alább), akkor sem, ha a különböző Zerex termékeket „váltogatja“.
  3. A terméket ne használja az étrend helyettesítésére.
  4. A készítményt ne kombinálja alkohollal.
  5. A Zerex termék szedése során ne alkalmazzon egyéb farmakológiai eszközöket, amelyek a szexuális funkciót támogassák.

ZEREX KLASIK

Összetétel: Királydinnye 150 mg, L-arginin 50 mg, Maca (perui zsázsa) 50 mg, L-lizin 50 mg, Teobromin 50 mg, L-citrullin 50 mg.

Adagolás: 1 kapszula alkalmazása körülbelül 1 órával a szexuális aktus előtt. A maximális napi adag 2 kapszula.

Jellemző hatásai: Növeli a szexuális vágyat, azaz libidót, javítja az erekció minőségét és a nemi közösülést (egy kapszula alkalmazása elegendő).

ZEREX EXTRALONG

Összetétel: Királydinnye 100 mg, L-arginin 50 mg, Maca 50 mg, ginzeng 50 mg, L-lizin 50 mg, Teobromin 40 mg, máriatövis 30 mg, L-citrullin 30 mg.

Adagolás: 1 kapszula alkalmazása körülbelül 1 órával a szexuális aktus előtt. A maximális napi adag 2 kapszula.

Jellemző hatások: Növeli a szexuális vágyat és a libidót. Korai magömlésben szenvedő férfiak számára alkalmas (egy kapszula alkalmazása elegendő). A magömlés késleltetésével bizonyos esetekben néhány perccel is meghosszabbíthatja a közösülést.

ZEREX ULTRAGOLD

Összetétel: Királydinnye 300 mg, Maca 200 mg, Schizandra chinensis (kínai kúszómagnólia) 200 mg, cink-laktát 20 mg, réz-glükonát 2 mg, B2-vitamin (riboflavin) 2,8 mg, B6-vitamin (piridoxin) 8 mg, B12-vitamin (ciano-kobalamin) 5 mikrogramm.

Adagolás: Napi 2 kapszulát vegyen be - egyet reggel és egyet este. Alkalmazása legalább 3 hónapig ajánlott.

Jellemző hatások: Hosszútávon megőrzi a szexuális funkciók minőségét; Idős és produktív életkorban lévő férfiak számára alkalmas, akik gyermeknemzéssel próbálkoznak. Csökkenti a stresszt, segíti az optimális tesztoszteronszint fenntartását és erősíti az immunrendszert.

Végül azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a három meglévő eredeti Zerex termék egyikének megfelelõ kiválasztásával nagymértékben befolyásolhatjuk az erekciós zavarokat, a korai ejakulációt, a csökkentett szexuális vágyat, a prosztata-problémákat, és végül elősegíti a házastársak vagy partnerpárok utódnemzését is. Hisszük, hogy a pozitív tapasztalatok a Zerex Classic, a Zerex Extralong és a Zerex Ultragold ígéretes étrend-kiegészítőkkel gyorsan növekedni fognak. Hőn óhajtott, bőséges hatásuk a felhasználók számára valószínűleg örömöt, sőt örömteli erotikus izgalmakat hoznak.

MUDr. Václav Urbánek CSc.