Zerex Blog

Őszintén elkészített cikkek a legfontosabb dolgokról, amelyeket mindenkinek tudnia kell az egészségéről.

Válasszon témát a menüből, ami jelenleg leginkább érdekli.

Erekció

Gondolt már valaha arra, hogyan jön létre az erekció?

A cikk szerzője: zerex.hu 10.12.2018 00:00 Gondolt már valaha arra, hogyan jön létre az erekció?

Az erekció nem olyan egyszerű dolog, mint az első pillantásra tűnhet. Számos tényező befolyásolja. Hogyan lehet a leggyorsabban javítani az erekció minőségén?

Hogyan jön létre az erekció?

Nézzük egyszerűbben. Minden az agyban kezdődik - leginkább szexuális gondolattal, vagy erotikus ingerrel. Az izgalmi hullám kémiai reakcióvá válik – a hormonok elindulnak és az idegrendszer reagál. A péniszben történő véráramlás megnövekszik, a testecskék megtelnek vérrel, ami a pénisz megnagyobbodását és felemelkedését eredményezi, majd meghosszabbítja a húgycsövet.

Mi minden válthat ki erekciót?

Az erekciót leginkább erotikával és szexuális ingerléssel társíthatjuk. Azonban mentális kezdeményezés is kiválthatja - vizuális elképzelések, valamint hallási érzékelés, vagy egy bizonyos illat (feromonok, afrodiziákumok, parfüm ...). Gyakori az olyan erekció is, amely alvás közben történik, függetlenül attól, hogy az ember mit álmodik. A spontán erekció sem kivétel, amelyet hormonális változások okoznak - különösen a pubertás kor alatt.

Milyen tényezők befolyásolják az erekció minőségét?

Egészségtelen ételek - Ha egészséges ereket és merevedést szeretnénk, kerülje a  gyorsétteremeket, az egészségtelen zsírokat, a finomított cukrot és a szójakivonatot.

Alkohol és más szenvedélybetegségek – a túlzott alkoholfogyasztás gátolja a férfi nemi hormon, a tesztoszteron termelődését és rontja a merevedést. A dohányzás szintén rossz hatással van az erekcióra.

Gyógyszerek - egyes gyógyszerek, úgy mint az antidepresszánsok, a vérnyomás gyógyszerek, vagy a szteroid készítmények okozhatnak csökkentett libidót és merevedési zavart.

Stressz - a gyenge teljesítménytől való félelem, a fáradtság és a túl sok munka már fiatal korban is ronthatják a minőségi erekciót, és hozzájárulhatnak a merevedési zavar kialakulásához, mivel a kortizol nevű stresszhormon csökkenti a tesztoszterontermelődést.

Mozgás - a sport  nemcsak az egészséges keringési rendszert, hanem az általános lelki jólétet is segíti. És ezáltal az erekcióját is.

Általános egészségi állapot – ha cukorbetegségben, epilepsziában, Alzheimer-kórban szenved, vagy magas a vérnyomása és a koleszterinszintje, ez tükröződhet az Ön erekcióján is.

Hogyan javíthatja az erekció minőségét?

A megfelelő táplálék-kiegészítő kiválasztásával az életmódváltás mellett az erekcióját is javíthatja. A természetes alapanyagokból álló, tanúsítvánnyal ellátott Zerex tabletták a férfiak minden korosztályának segítenek - nem csak a merevedést javítják, hanem a teljes vitalitást és a szexuális kondíciót is, mint azt a sok pozitív felhasználói visszajelzés is igazolja.
 



Zerex Blog arrow
Zerex Blog arrow