Az alábbiakkal kapcsolatos cikkek

Az erektilis diszfunkció

A potenciazavar egy olyan állapot, amikor a férfi nem képes erekciót elérni. Lehet, hogy meglepő, de a világon mintegy 152 millió férfi küzd ezzel a problémával.

több ...
Korai magömlés

Korai magömlésnek nevezzük, ha a férfi szándéka ellenére nem tudja megfelelően kontrollálni magömlésének idejét és a hüvelybe hatolás előtt, illetve azt követően rövid időn belül következik be. A szexuális diszfunkció nagymértékben befolyásolja a szexuális élet minőségét és a partnerek elégedettségét.

több ...
Erekció

Hogyan kerül sor erekcióra, milyen erekcióval kapcsolatos problémák gyötrik a férfiakat és hogyan javítható az erekció

több ...
Az impotencia

Vannak dolgok, amikről félve és nem szívesen beszélünk, mert szégyelljük azokat. Ilyen téma az impotencia is. Ne aggódjon, senki sem fogja madárijesztőnek nézni, főleg ha hamar feltárja a problémát.

több ...
Afrodiziákum

Az afrodiziákum izgalom-, hangulat- és szexuális vágyfokozó. Olyan anyag, amely hatással van az emberi elmére, így keltve szexuális vágyat, erotikus hangulatot és izgalmat.

több ...
Mit jelent a potencia?

A potencia szó latin kifejezésből származik, jelentése főként hatalom, teljesítmény, képesség, rátermettség, közösülésre való alkalmasság, valamint biológia megtermékenyítésre való képesség.

több ...